четвртак, 17. фебруар 2011.

DEMOKRATIJA JE SPRDANJE SA NARODOM

Demokratija nije vladanje, nego savladavanje naroda, do stepena da ga se, kao sada u Srbiji, može držati na ivici, pa i ispod ivice egzistencije, a i dalje tvrditi da je narod ne samo uvažavan, nego da predstavlja i glavni politički faktor, izvor suvereniteta i slične balalajke.

Vrhunac prevare je tzv. Narodna skupština u kojoj su skupljeni navodno narodni, a zapravo partijski poslanici i zastupnici, koji izvršavaju ne volju naroda (da pristojno živi, na primer) nego volju partijskih vrhova, koji opet izvršavaju volju svojih sponzora i nalogodavaca, stranih mešetara i domaćih ekonomskih razbojnika, tzv. tajkuna.

U Srbiji, realno gledano i bez dlake na jeziku rečeno, postoje tajkunske i dodatno prevarantske partije.
Sve one se lažno predstavlajju i kite raznim imenima.
Tajkunske partije su DS, SNS, NS,LDP, G17, SPS, DSVM, LSV, JS, PUPS...
Dodatno prevarantske partije, one koje ostavljaju utisak da nisu tajkunske i da kobajagi imaju neka za narod dobra rešenja su: DSS, SRS, Joškine komunjare, Vulićevi socijalisti, Ljajićevi socijaldemokrati...

Šta mislite zašto nijedna od pobrojanih skupina u programu nema nešto što mi zovemo demoekonomski imperativ, što, prosto rečeno, znači pravo naroda na pristojan život i obavezu vladajućih da mu to obezbedi, jer u suprotnom nemaju osnovu za vladanje i predstavljaju ništa drugo nego gomilu uzurpatora i razbojnika.

Mi ćemo taj demoekonomski imperativ ugraditi ne samo u naš Program, tamo se već nalazi, nego, kad za to dobijemo podršku ogromne većine, i u budući Ustav Srbije, a onda i u zakone.

Po tim zakonima narod će, ako mu je ugrožen demoekonomski imperativ, imati pravo da uskraćuje građansku poslušnost i da zahteva hitnu smenu vlasti, bez obzira da li je vlada jedinstvena ili je u krizi.

Svako ko danas, a živeći loše, i pomišlja da da podršku bilo kojoj od tajkunskih ili dodatno prevarantskih partija, učinio bi sam sebi dobro delo, kad bi stavio prst na čelo i zamislio se nad svojom namerom.

Narod nije nemoguće prevariti. To se toliko puta pokazalo i dokazalo.
Uspeju li političari da ga još jednom preveslaju, desiće se ono što je jedino logično:
dalji sunovrat ekonomije i države.
Šta bi drugo?

Нема коментара:

Постави коментар